Kontakt

Ta kontakt och använd:


Improvisationsteater i nästa projekt


Fler och fler företag och organisationer använder improvisationsteater för att stärka kreativitet, samarbete och komminikation som på ett lustfyllt sätt utmanar personalen till nya tankesprång.

 


"Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst."

Albert Einstein

 
 
 

Lendas - södra Kreta 

En vitkalkad liten by. Där du kan gå på kurs. Gå i solen äta god mat. Ta del av de fantastiska kurserna

Nu är vi där igen - andra året på Lendas

Fantastisk miljö för kurs.

Vi köll en jublande kurs sommaren 2018. Mycket roligt, massor av skratt.  Humor & Kreativitet; vi tar max 14 deltagare, så vill du vara med 2019 anmäl dig snabbt. Platserna går åt fort. 1994 hölls de två första kurserna,  Nu stort  utbud varje sommar. www.lendas.nu

 

Sommaren 2019 -vi är på Lendas Igen!!

Martin Svensson & Marvin Yxner sin kurs  Humor&Kreativitet på Lendas - mycket roligt och utvecklande vi ser er gärna där igen.

www.martinshumor.se 

Fridhems FHS i Svalöv 2019

Improvisations kurserna på Fridhem fortsätter med nya handledare/pedagoger

Tack - Sveriges bästa publik !!!

Vi har fått storhjärlp av Er genom åren!

 Robert Pukitis & Marvin Yxner - Slutar nu att undervisa på Fridhems FHS. De har varit där i 15 år - och de tycker att det får räcka nu. Det är dags för nya krafter att ta över.

Vi är så glada över att vi fått Gregor Bergman  och Catherine Parment till Fridhem. De fullständigt unika och kunniga pedagogerna kommer att i fortsätta på Fridhem - tack för det.

Nya krafter som Daniel Unnerbäck håller på att anlita som ledare för fortsatta impro kurser - kommer att bli jättebra.

 

Martin Svensson & Marvin Yxner fortsätter sin kurs "Humor & Kreativitet" - kursen är bara inne på 2.a året.

 

  Fridhems folkhögskola i Svalöv     

Vårt motto med Improvisation har alltid varit. 

För Grund & Impro 1 - glädje och lek, ingen press på att uppträda.  För kurserna med nivå

Impro 2, 3 & 4 - att varje år utveckla nya improvisations-format. introducera nya koncept o Games och att hjälpa till att lyfta den kollektiva och individuella nivån. Vi tänker stort, vilt och som nedan.

 

 Vi har alltid klart för oss improvisationens grundregler:

 

1 Scenen skall  vara en säker plats. Så vi ser till att "säkra scenen". Det är skådespelarnas teater och de skall våga visa alla sina sidor.

2. Vi vill alltid att publiken är med så mycket som möjligt. De är som våra regissörer och kommer med nya förslag och inspel.

3. Humorn i högsätet - "hur gör vi det här roligare" är den viktigaste devisen. Pröva - och pröva igen. 

 

STORT TACK !!!

till alla fantastiska improvisatörer vi fått möjlighet att träffa genom åren (några finns på bilderna ovan)

 

De har alltid fått: Nya improvisationskoncept. 

 

Där berättelser är alltid grunden. Så har det varit sedan urminnes tider. Korta, roliga, överraskande - allt utom tråkiga. Det är så publiken kommer tillbaka - för att få höra bra historier.

 

Publiken ska känna att vi är på samma fest. Blir det roligt? Ja, det bestämmer publiken. Vi försöker alltid att luta oss mot publiken, faktiskt extremt mycket - försökt att få dem medskapande och alerta på att allt kan hända. För det mesta går det utmärkt, för publiken på Fridhem är "Världens Bästa", ödmjuka, glada och fulla av skratt.

Kroppssignaler till fördel eller fördärv 

Våra individuella kroppsspråk är ofta djupt rotade i oss och vi behöver träna för att kunna ändra våra invanda mönster. Genom att lära sig om kroppsspråk kan vi påverka hur vi själva mår, hur andra uppfattar oss, hur vi kan bli tydligare kommunikatörer och hur vi kan bidra till ett positivt och inspirerande arbetsklimat.